De HR-stage van Merel: "Een bouwsteen voor mijn persoonlijke groei"

stage-merel

Afgelopen halfjaar heeft Merel bij ons stage gelopen op de HR-afdeling. Benieuwd hoe ze het ervaren heeft? Lees snel verder!

Merel: "Het is alweer zo ver; het einde van mijn stage bij Reparaad. Ik heb de afgelopen 5 maanden mij mogen ontwikkelen op het gebied van HR. Het was niet alleen een leertraject, maar eerder een reis van groei, ontdekking en verbinding.

Mijn eerste week begon op een bijzondere noot: een dag meelopen met een monteur. Een onvergetelijke ervaring die mijn perspectief op het bedrijf en haar activiteiten enorm verbreedde. Dit uitstapje buiten mijn comfortzone bleek verhelderend en versterkte mijn begrip van de organisatie als geheel.

Gedurende mijn stage kreeg ik de kans om betrokken te zijn bij diverse interessante projecten. Of het nu ging om onboarding, het ontwikkelen van een buddy programma of het bijdragen aan allerlei andere initiatieven, elke opdracht bood waardevolle inzichten en uitdagingen. De samenwerking met het team bij Reparaad was inspirerend en bevorderde mijn ontwikkeling.

Mijn dank gaat uit naar iedereen bij Reparaad voor de warme ontvangst, de ondersteuning en de mogelijkheden om mijn capaciteiten te ontplooien. Deze stage was niet alleen een stap in mijn carrière, maar ook een bouwsteen voor mijn persoonlijke groei. Op naar nieuwe uitdagingen en successen!"

Merel, bedankt voor de fijne tijd en we wensen je veel succes met de afronding van je studie!

Ook werken op de HR-afdeling bij Reparaad?

Leuk! We zoeken op dit moment een HR-manager. Een veelzijdige rol waarin je o.a. leiding geeft aan de HR-afdeling, strategisch HR-beleid ontwikkelt, recruitmentprocessen optimaliseert en bijdraagt aan een optimale employee journey.

Deel deze pagina