Over-Ons-Header

Goed voor elkaar.

Woon- en werkgeluk. Je moet het onderhouden. Bij Reparaad weten we hoe. Licht technisch onderhoud en reparaties? We doen het. Of het nu gaat om een defect toilet, een kapot deurslot of het vervangen van een schakelaar.

Met multi-gedisciplineerde monteurs in huis bieden wij altijd de benodigde oplossing. Zo zijn we één loket voor al je onderhoud. Eén melding en we lossen het op. Morgen als het kan. Vandaag als het moet. Maar altijd binnen vijf dagen.

Reparaad - Kernwaarde Inlevend

Oog voor de omgeving

Onze werkzaamheden zijn niet uniek. Maar hoe we het aanpakken wél. In alles wat we doen zien we de mens als de belangrijkste factor. Onze gecertificeerde monteurs zijn omgevingssensitief. Servicegericht. En dat zie je terug in de aanpak van elke klus. Zo ontzorgen we jouw vastgoed en de gebruiker. Geven het de aandacht die het verdient.

Reparaad - Kernwaarde Vakkundig

De flexibele schil voor jouw organisatie

Grote kans dat je als organisatie een eigen technische dienst hebt. Toch kunnen incidenten voorkomen waar de technische dienst niet aan toe komt. Dit vereist flexibiliteit van vakbekwame mensen. Bij Reparaad bewegen we daarom mee. Springen in waar je ons nodig hebt. Zorgen dat de klus geklaard wordt. En vormen hiermee de flexibele schil rondom de basis van jouw organisatie.

Waar wij voor staan...

... voor én achter de voordeur.

Aandacht

Onze monteurs zijn mens- en servicegericht. En dat zie je terug in de aanpak van elke klus.

Inlevend

Een werkplek moet voor jou werken. En een thuis is meer dan een huis. Reparaad snapt dat.

Vakkundig

Wij verstaan ons vak. Want weten dat het opgelost wordt, geeft rust.

Door de korte lijnen en de medewerkers met kennis van zaken, wordt op een klantvriendelijke manier oplossingsgericht gewerkt. Reparaad zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Reparaad - Recensie Univé
Univé Oost
Coöperatieve verzekeraar

Onze partners