ietsanders (1)

Vastgoedbeheer

Van verhuurmakelaars, tot onderwijsinstellingen, kinderopvang of winkelketen. Alle beheerders van commercieel en residentieel vastgoed kunnen wij ontzorgen. Licht technisch onderhoud en reparaties? We doen het. Of het nu gaat om een defect toilet, een kapot deurslot of het vervangen van een schakelaar. We zorgen dat je gebouw geen gebreken heeft.

e3d016f5-89c5-4d1b-9641-2118eed1adbe

Vastgoedonderhoud nodig? Doen we.

Met monteurs in huis die in het bezit zijn van meerdere disciplines, kunnen we snel schakelen en bieden wij altijd de benodigde oplossing. Geen verschillende partijen meer, maar één loket voor al je onderhoud. Eén melding en we lossen het op. Morgen als het kan. Vandaag als het moet. Maar altijd binnen vijf dagen.

6d6ca1d6-834a-4edd-8e6a-078b4c87cd29

Servicegericht. Met oprechte aandacht.

Onze werkzaamheden zijn niet uniek, maar hoe we het aanpakken wél. Service staat bij Reparaad centraal. Bij elke klus houden we daarom onze opdrachtgevers en de gebruiker van het vastgoed up-to-date met realtime inzicht. Transparant dus. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Dit trekken we door tot achter de voordeur. In alles wat we doen zien we de mens als de belangrijkste factor. Onze gecertificeerde monteurs zijn omgevingssensitief. Mens- en servicegericht. En dat zie je terug in de aanpak van elke klus. Zo ontzorgen we jouw vastgoed én de gebruiker. Geven het de aandacht die het verdient.

6S4A2118

De flexibele schil voor jouw organisatie

Grote kans dat jouw organisatie een eigen technische dienst heeft. Waarbij alles geregeld is. Toch kunnen incidenten voorkomen waar de technische dienst niet aan toe komt. Dit vereist flexibiliteit van vakbekwame mensen. Bij Reparaad bewegen we daarom mee. Springen in waar je ons nodig hebt. Zorgen dat de klus geklaard wordt. En vormen hiermee de flexibele schil rondom de basis binnen jouw organisatie.