Technisch huismeesterschap

Behoefte aan een eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van jouw pand? Dan hebben wij de juiste mensen in huis voor jou. Onze huismeesters dragen bij aan de gastvrijheid en het gevoel van veiligheid. Door hun zichtbare aanwezigheid. Zij houden een oogje in het zeil en spreken mensen, indien nodig, aan op het naleven van de huisregels.

Woon- en werkgeluk moet je onderhouden. Wij zien de omgeving hierbij als belangrijkste factor en zetten gebruikers centraal. Onze huismeesters zorgen ervoor dat het pand en de algemene ruimtes leefbaar blijven en goed onderhouden zijn. Komen daar kleine reparaties en andere technische werkzaamheden bij kijken? Een huismeester van ons regelt het. Zo snel mogelijk.

Door het inschakelen van onze huismeesterdiensten weet jij zeker dat alle zaken in en rondom jouw pand goed worden bijgehouden. Ontzorgen is wat wij doen en waar wij voor staan. Zo kunnen wij het uitvoeren van kleine reparaties, melden van storingen aan de juist instanties, toezicht houden op werkzaamheden, controleren van technische installaties en wegzetten van afvalcontainers uit handen nemen. Zo kan jij je blijven focussen op wat voor jou echt belangrijk is.

Reparaad - Huismeesterschap

Meer weten?

Kom erachter wat Reparaad voor jou kan betekenen. Stuur een bericht, bel ons of kom langs voor een goede kop koffie.

Deel deze pagina