Onze-Diensten-header

Hiermee maken wij ieders woon- en werkgeluk mooier.

Met licht technisch onderhoud en reparaties waarborgen wij de staat van jouw vastgoed. Ja, om de waarde te behouden. Maar bovenal voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving voor de gebruikers ervan. Ontdek hoe wij jou helpen.

Handymandiensten

Vakkennis is niet altijd nodig voor preventief onderhoud, maar mankracht wel. Een helpende hand nodig? Onze handymans staan altijd voor jou klaar. Of het nou gaat om het wegwerken van kabels, het (de)monteren van naambordjes of het aansluiten van elektrische apparaten. Geen klus is ons te gek.

Lees meer

Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die vervangen moet worden? Wij lossen het defect op. Vandaag als het moet, morgen als het kan. Tegen een vaste prijs, ongeacht het type reparatie. Een defect is namelijk al vervelend genoeg, zowel voor jou als jouw huurder. Waarbij wij alles om het defect heen zo prettig mogelijk maken.

Lees meer

Standaard mutaties

Een comfortabele en veilige woon- en werkomgeving heeft de hoogste prioriteit. Helemaal als jouw huurder intrek neemt in een nieuwe locatie. Dan wil je dat alles in orde is. Daarom staat ons vakkundige team staat 24/7 klaar voor jou en jouw huurder. Wij voeren standaard mutaties uit om zo de staat van jouw vastgoed waar te borgen en ervoor te zorgen dat de nieuwe huurders zich welkom voelen.

Lees meer

Allround servicemonteur

Eén defect is al vervelend genoeg, zowel jou als jouw huurder. Laat staan als je er meerdere hebt. Verschillende type reparaties, onderhoud en andere klusjes, met diverse competenties? Wij regelen het. Met maar één afspraak. Vandaag als het moet, morgen als het kan.

Lees meer

Huismeesterschap

Behoefte aan een eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van jouw pand? Dan hebben wij de juiste mensen in huis voor jou. Onze huismeesters dragen bij aan de gastvrijheid en het gevoel van veiligheid. Door hun zichtbare aanwezigheid. Zij houden een oogje in het zeil en spreken mensen, indien nodig, aan op het naleven van de huisregels.

Lees meer