Altijd paraat: “Onze monteurs zijn onze trots”

Reparaad - Allround servicemonteur

Een lekkende kraan, defect slot of een ruit die kapot is. Als woningcorporatie, vastgoedeigenaar of facility manager wil je deze mankementen zo snel mogelijk verholpen hebben. Maar hoe vind je direct op afroep een klussenbedrijf of zzp’er? Reparaad biedt dé allround oplossing. Van spoedreparaties tot vastgoedonderhoud. We geven het woord aan onze Manager Operations, Rinse Huizinga. “Het creëren van woon- en werkgeluk staat bij ons voorop.”

Geen klus te gek

Sinds het ontstaan in 2010 is Reparaad uitgegroeid tot een complete serviceorganisatie voor professionele vastgoedbeheerders, -eigenaren en facility managers van bedrijven. Naast het repareren van bijvoorbeeld die lekkende kraan, kun je bij Reparaad terecht voor eenvoudige klusjes, zoals het vervangen van een naambordje. Rinse: “Daarnaast leveren we ook huismeesters voor kantoren, appartementencomplexen, industrie en zorg en onderwijs. Tot slot staan onze monteurs klaar voor het reguliere en mutatieonderhoud van het vastgoed van tal van woningcorporaties.”

Actief in het hele land

“We bedienen veel uiteenlopende klanten, mede doordat de voormalige klus- en onderhoudsdienst Klus2Fix is opgegaan in Reparaad. We zijn gegroeid naar circa 95 opdrachtgevers in het hele land. Van Dokkum tot Zeeland zijn we actief. Dat zie je in ons vakgebied bijna nergens.”

Ruim negentig allround monteurs rijden dagelijks rond om vastgoedbeheer en -onderhoud te verrichten. Rinse: “Onze monteurs zijn onze trots. Zij zijn vooral sterk in de laag complexe klussen. Hierdoor kunnen we veel opdrachten aannemen en een brede groep van klanten bedienen.”

Reparaad - Standaard mutaties

Realtime voortgang en inzicht

De kracht van Reparaad? Volgens Rinse is dat de flexibiliteit. “24/7 zijn onze monteurs op afroep beschikbaar door het hele land. Wij werken met een online platform. Dit betekent dat de monteur digitaal het gewenste materiaal kan bestellen. Daardoor kan de monteur ter plekke een nieuwe afspraak met de klant inplannen. Dat scheelt enorm veel tijd! Ook kunnen onze klanten via een online portaal realtime het verloop van een project en de onderhoudsstatus van het vastgoed volgen. Op deze manier kunnen wij tevens rapporteren over benodigd onderhoud in de nabije toekomst.”

Service zit in onze mentaliteit

Meer dan negentig procent van de meldingen wordt in één keer opgelost. En dat voor 25.000 tot 30.000 uitgevoerde opdrachten per jaar. Heel mooi, dat hoge slagingspercentage, maar het draait òòk om de service. “Wij willen verwachtingen waarmaken. Onze monteurs zijn vaak de ogen en oren van de klant. Wij willen dat mensen met een goed gevoel de deur dicht doen als de monteur weer vertrekt. Dat ze blij zijn. Dat ze ons de volgende keer weer inzetten. Daarom zorgen we dat onze monteurs trainingen krijgen. Maar eigenlijk zit het ook al in de mentaliteit. Ik hoop dat onze klanten net zo’n fijne Reparaad-sfeer ervaren als dat ik zelf doe bij mijn collega’s!”

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Kijk op Oost Magazine en verschenen in het magazine op 16 april 2021.

Deel deze pagina