Onze dienstverlening


De verschillende diensten die Reparaad biedt, vallen binnen het totale technisch beheer en onderhoud van vastgoed/huisvesting. Dit is afhankelijk van de behoefte van onze opdrachtgever een enkelvoudige service dan wel het totale full service concept.

Met de keuze voor Reparaad als partner zijn verschillende rollen mogelijk. Wij kunnen adviseren en beleidsmatig ondersteunen bij het beheer van vastgoed/huisvesting én wij kunnen met de opzet en uitwerking van een onderhoudsplanning, ook operationeel inhoud geven aan de visie en het beleid van onze opdrachtgever.

Als samenwerkingsmodel is het ook mogelijk om de regie, toezicht en uitvoering van het onderhoud geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Dit verzorgen wij met onze eigen medewerkers of samen met die van onze opdrachtgever.

 

 

Servicecenter


De hoeveelheid en diversiteit van vragen en verzoeken van onze opdrachtgevers en hun klanten, stelt specifieke eisen aan de inrichting van een serviceorganisatie. De kracht van ons full service concept, is mede gebaseerd op het bieden van ‘één loket’ voor het totale onderhoud van het vastgoed van onze opdrachtgevers.

Daarom staat ons Servicecenter centraal in onze dienstverlening.

Het Servicecenter van Reparaad houdt zich bezig met het aannemen en afhandelen van alle service- en reparatieverzoeken van huurders c.q. gebruikers. Maar ook verzoeken vanuit de organisatie van onze opdrachtgevers worden daar afgehandeld en gepland.

Hiermee heeft Reparaad voor opdrachtgevers en hun klanten, huurders en gebruikers 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, één aanspreekpunt. Hiermee zijn zowel onze opdrachtgevers als de eindgebruiker ontzorgd en is de bereikbaarheid en continuïteit te allen tijde gegarandeerd.

 

 

Reparaad Enschede

Twekkeler Es 49, Enschede

Tel. 085 - 0092600

E-mail: info@reparaad.nl

Plan route

Reparaad BV

Vierde Broekdijk 39a

7122 JD Aalten

Plan route

Postadres

Reparaad BV

Twekkeler Es 49

7547 ST Enschede