Vacature | Allround Servicemonteur

Wij zoeken versterking! Ter ondersteuning van ons operationele team in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een allround servicemonteur.

In deze functie zal je je bezighouden met het uitvoeren van algemene onderhoudswerkzaamheden. Wij zoeken een collega die gevoel heeft voor dienstverlening, initiatief toont, praktisch is ingesteld, gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en affiniteit heeft met techniek- en bouwgerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben je als allround monteur in staat om helder te communiceren met de opdrachtgevers.

Dit is Reparaad

Woon- en werkgeluk, je moet het onderhouden. Dat is wat we doen bij Reparaad: vastgoedonderhoud! Licht technisch onderhoud en reparaties zijn onze kracht. Maar daarnaast bieden we ook huismeesterschap, mutatieonderhoud en handymandiensten aan. Eén totaaloplossing dus. Hiermee voorzien we heel Nederland van goed onderhoud.

Werkzaamheden

Als allround monteur ben je onder andere inzetbaar voor het repareren van diverse zaken aan gebouwen/woningen. Het takenpakket bestaat uit timmerwerkzaamheden, installatiewerkzaamheden (E&W) en bouwwerkzaamheden.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn de volgende functie eisen van toepassing:

  • Je beschikt over aantoonbaar technisch inzicht;
  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding in een technische of bouw gerelateerde richting;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-vol, VOP certificaat, geldige VOG of bent bereid dit te behalen;
  • Tevens ben je in bezit van een rijbewijs B, bij voorkeur BE;
  • Ervaring in een soortelijke functie is een pre;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling met een zelfstandige en pro actieve houding.
  • Klantvriendelijkheid staat hoog bij je in het vaandel.

Dit is waarom je bij ons wilt werken

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden we van. Het team staat klaar om je een warm welkom te geven. Samen til je de teamspirit én de resultaten naar een hoger niveau. Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner.

Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Deze kun je sturen naar hr@reparaad.nl. Mocht je nog vragen hebben alvorens je wilt solliciteren, kun je ons bereiken op telefoonnummer 06 – 2287 1621 of op bovenstaand mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina