Vacature Processpecialist

Ben jij zo’n iemand die op een òvervolle parkeerplaats altijd nog precies weet waar de auto staat? Ben jij degene die overzicht houdt, waar anderen door de bomen het bos niet meer zien? Wij zijn op zoek naar een processpecialist. In deze rol ga je aan de slag met de meest uiteenlopende vraagstukken over de hele organisatie heen. Je werkt veel samen met mensen, waarbij het jouw taak is om structuur aan te brengen in processen en oplossingen.

Dit is Reparaad

Woon- en werkgeluk, je moet het onderhouden. Dat is wat we doen bij Reparaad: vastgoedonderhoud! Licht technisch onderhoud en reparaties zijn onze kracht. Maar daarnaast bieden we ook huismeesterschap, mutatieonderhoud en handymandiensten aan. Eén totaaloplossing dus. Hiermee voorzien we heel Nederland van goed onderhoud.

Na een fusie is Reparaad volop in ontwikkeling, in de hoogste versnelling. Daarom zoeken wij iemand die dé schakel is tussen business en IT. En dan bedoelen we met name de processen onder de IT. In deze processen, waar we een automatiseringsoplossing voor gebruiken, zitten een hoop kansen voor verdere ontwikkeling en optimalisatie. Van eentjes en nulletjes dromen? Dat hoeft in deze functie dus niet. Wél zoeken we iemand die doordachte oplossingen heeft, om het werk elke dag een stukje simpeler en meer schaalbaar te maken.

Dit ga jij doen

Als processpecialist ben je in staat om de vraag àchter de vraag te doorgronden. Waar ligt de behoefte van onze klanten? Je houdt je bezig met het analyseren, ontwerpen, modelleren en realiseren van de interne processen. Dit doe je samen met iedereen in de organisatie. Ook help je bij het configureren van het platform dat we afnemen van Ziezodan, onze zusteronderneming. Tevens haal je feedback op bij de gebruikers en onderhoud je de communicatie over wie wat (en wanneer) doet. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de implementatie van oplossingen, ofwel de business apps. Kortom, als procesmedewerker ben je hét geweten van het systeem. Met alles wat je doet heb je het proces en de procesflow in je achterhoofd.

Jij hebt een...

  • Afgeronde studie in (bedrijfskundige) Informatica, Business IT & Management, Kunstmatige Intelligentie, Human Technology, (Technische) Bedrijfskunde of verglijkbaar;
  • Ervaring met (inrichting) van bijvoorbeeld ERP systemen ;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Flexibele, pragmatische én nieuwsgierige instelling;
  • Gezonde interesse in mensen;
  • Enorme drive om elke dag een stukje beter te zijn dan gisteren.

Heb je een andere HBO- of WO-opleiding gedaan, gerelateerd aan IT of bedrijfskunde? Ook dan zien we je reactie graag tegemoet.

Dit is waarom je bij ons wilt werken

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende IT-vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden we van. Het team staat klaar om je een warm welkom te geven. Samen til je de teamspirit én de resultaten naar een hoger niveau. Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner.

Ja, ik wil!

Klaar om je horizon te verbreden? We maken graag kennis met je. Stuur je CV + motivatie naar Marijke Lenderink via personeelszaken@reparaad.nl of 06 – 22 87 16 21.  Ook kun je voor vragen bij haar terecht.

Deel deze pagina