Vacature | Administratief Medewerker

Is alles in goede banen leiden hélemaal jouw ding? Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker. In deze rol stroomlijn jij diverse administratieve zaken in de breedste zin van het woord.

Dit is Reparaad

Woon- en werkgeluk, je moet het onderhouden. Dat is wat we doen bij Reparaad: vastgoedonderhoud! Licht technisch onderhoud en reparaties zijn onze kracht. Maar daarnaast bieden we ook huismeesterschap, mutatieonderhoud en handymandiensten aan. Eén totaaloplossing dus. Hiermee voorzien we heel Nederland van goed onderhoud.

Dit ga jij doen

Jij gaat ons administratieve team versterken. Hier is veel sprake van dynamiek: in je werkzaamheden heb je veel te maken met onze klanten en met collega’s. Zo houd je je onder andere bezig met het opstellen van verkoopfacturen, boek je inkoopfacturen in, stroomlijn je het debiteuren- en crediteurenbeheer en verzorg je diverse postzaken. Een echte “alleskunner”rol dus! Dit betekent dat jouw werkdag nooit eenzijdig is.

Jij bent...

  • cijfermatig goed onderlegd;
  • ervaren met Microsoft Office ;
  • minimaal opgeleid met een MBO opleiding Bedrijfsadministratie niveau 4;
  • bereid om één keer per week te reizen naar onze locatie in Leeuwarden;
  • Bekend met het software programma AFAS (dit is een pré, geen must).

Dit is waarom je bij ons wilt werken

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden we van. Het team staat klaar om je een warm welkom te geven. Samen til je de teamspirit én de resultaten naar een hoger niveau. Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner.

Ja, ik wil!

Klaar om je horizon te verbreden? We maken graag kennis met je. Stuur je CV + motivatie naar Marijke Lenderink via personeelszaken@reparaad.nl of 06 – 22 87 16 21.  Ook kun je voor vragen bij haar terecht.

Deel deze pagina