Medewerker planning / klantencontact

Op zoek naar een baan waarbij jij dé spil van de organisatie bent? Wij zoeken ter versterking van ons team een medewerker planning / klantencontact. Dit betreft een fulltime dienstverband met als standplaats onze locatie in Enschede.

Dit is Reparaad

Woon- en werkgeluk, je moet het onderhouden. Dat is wat we doen bij Reparaad: vastgoedonderhoud! Technisch onderhoud en reparaties zijn onze kracht. Maar daarnaast bieden we ook huismeesterschap, mutatieonderhoud en handymandiensten aan. Eén totaaloplossing dus. Reparaad is een landelijk dekkende organisatie, hiermee voorzien we heel Nederland van vastgoedonderhoud.

Dit ga jij doen

Als medewerker planning ben je hét aanspreekpunt van onze organisatie. Op deze afdeling komen alle opdrachten uit heel Nederland binnen. Jij bent verantwoordelijk voor het contact over en coördineren van de klantvraag. Jij vertaald de klantvraag naar de uitvoering, zodat deze efficiënt ingepland kan worden en de monteur over de juiste informatie beschikt om de opdracht naar tevredenheid uit te voeren.

Je hebt veel contact met de klant, zowel telefonisch als per mail. Correcte omgangsvormen met onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de interne klant: de andere afdelingen waar we nauw mee samenwerken.

Jij hebt…

  • minimaal een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding;
  • affiniteit met software applicaties;
  • oog voor detail.

Jij bent…

  • Communicatief vaardig, zowel telefonisch als schriftelijk;
  • Ruimdenkend;
  • Stressbestendig;
  • Klantvriendelijk;
  • Besluitvaardig;
  • Servicegericht;
  • Kostenbewust.

Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en vind je het leuk om ad hoc oplossingen te bedenken. Alles om de klant volledig te ontzorgen en de klus te klaren. Ervaring in een soortgelijke dynamische functie is een pré.

Dit is waarom je bij ons wilt werken

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jou loopbaan. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden we van. Het team staat klaar om je een warm welkom te geven. Samen til je de teamspirit én de resultaten naar een hoger niveau. Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner.

Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ja, ik wil!

Klaar om je horizon te verbreden? We maken graag kennis met je. Stuur je CV + motivatie naar hr@reparaad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina