Standaard mutaties

Een comfortabele en veilige woon- en werkomgeving heeft de hoogste prioriteit. Helemaal als jouw huurder intrek neemt in een nieuwe locatie. Dan wil je dat alles in orde is. Daarom staat ons vakkundige team 24/7 klaar voor jou en jouw huurder. Wij voeren standaard mutaties uit om zo de staat van jouw vastgoed te waarborgen en ervoor te zorgen dat de nieuwe huurders zich welkom voelen.

Of het nou gaat om het controleren van gas, water en elektra aansluiting, of om uitgebreidere controles. Wij hebben de kennis in huis. Zo kunnen wij altijd aan jouw vraag voldoen en helpen om de ruimte in de juiste staat van onderhoud te brengen. Snel en met aandacht.

Blijkt er dat er kleine dingen moeten gebeuren? Zoals het vervangen van een schakelaar of het afstellen van een deur. Dat doen wij ook voor jou en jouw huurder. Snel geregeld. Bij één onderhoudspartij. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Korte doorlooptijden, daar houden we van. Om zo het verlies van huur en leegstand te verminderen. Daarom bieden wij standaard mutatiepakketten aan om de snelheid erin te houden.

Reparaad - Standaard mutaties
Deel deze pagina