Reparatie onderhoud

Een lekkende kraan, een kapot deurslot of een schakelaar die vervangen moet worden? Wij lossen het defect op. Vandaag als het moet, morgen als het kan. Tegen een vaste prijs, ongeacht het type reparatie. Een defect is namelijk al vervelend genoeg, zowel voor jou als jouw huurder. Waarbij wij alles om het defect heen zo prettig mogelijk maken.

Reparatie onderhoud is voor ons meer dan alleen het verlenen van een dienst. Wij zien het als een écht serviceproces. Onze hele organisatie is erop ingericht om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom werken wij met zelf ontwikkelde softwaresystemen. Zo is het gehele proces altijd actueel en transparant.

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Waardoor een oplossing nooit lang op zich wachten. Wij snappen dat een huurder niet zit te wachten op een defect. Een geschikte vakman wordt na een melding direct ingepland en komt langs op een moment dat het de huurder uitkomt. Hij lost het defect op, in negen van de tien gevallen al bij de eerste keer. Dat maakt ons percentage first-time fix zo hoog.

First-time fix

Onze vakkundige mensen lossen het op. In negen van de tien gevallen al bij de eerste keer.

Wij weten dat inzicht rust geeft. Daarom wordt de status van de reparatie actueel bijgehouden in ons digitale portaal dat online is in te zien. Zo kan jij zien dat het goed geregeld is en jouw huurder weet waar hij/zij aan toe is. Wel zo prettig.

Met uitzondering van CV-ketels en grote gebouwgebonden installaties, verrichten wij eigenlijk al het reparatie onderhoud op zaken die normaal in een huis- of kantooromgeving te vinden zijn. Zowel bouwkundig als elektro- en watertechnisch.

Reparaad - Reparatie onderhoud
Deel deze pagina