Certificaten


 

De borging van onze kwaliteit is verankerd in onze organisatie en werkprocessen. Een maximale standaardisatie wordt gecombineerd met volledig geautomatiseerde processen in de uitvoering en de interne organisatie.

Zo maken wij mogelijk dat op afwijkingen gerapporteerd en geacteerd kan worden. Hiermee is sturing tijdens het proces mogelijk in plaats van achteraf op basis van de geleverde prestatie.

Hiermee is het kwaliteitssysteem van Reparaad volledig geautomatiseerd, waar de beheersmaatregelen, die noodzakelijk zijn om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren en waarborgen, dus verankerd zijn in onze organisatie en systemen.

De garantie van een goede kwaliteit van dienstverlening heeft voor ons betrekking op alle facetten van de organisatie en sluit als vanzelfsprekend ook aan bij ons MVO beleid.

Al jaren zijn wij actief bezig met veiligheid en gezondheid op jouw werkplek (wij zijn o.a. VCA-gecertificeerd), kopen we zoveel mogelijk duurzaam geproduceerde materialen in (bij voorkeur FSC of PEFC gecertificeerd) en beschikken we over het keurmerk ‘Duurzaam Repareren’.

Het minimaliseren en het scheiden van de verschillende afvalstromen (verpakkingsmateriaal) en het toepassen van CO2-reducerende maatregelen, zit sinds de oprichting in onze genen. Wij laten al het vrijgekomen afval afvoeren en verwerken door gecertificeerde verwerkers.

Daarnaast zijn wij op verschillende terreinen actief met ‘social return’. Zo zijn we al jaren een erkend leerbedrijf (Ecabo, Fundeon en Kenteq), koppelen we jongeren (BOL en BBL opleiding) aan een ervaren vakman en hebben we diverse proefplaatsingen van ouderen, werklozen en kandidaten vanuit de 55+-regeling en een UWV traject.

 


Reparaad Enschede

Twekkeler Es 49, Enschede

Tel. 085 - 0092600

E-mail: info@reparaad.nl

Plan route

Reparaad BV

Vierde Broekdijk 39a

7122 JD Aalten

Plan route

Postadres

Reparaad BV

Twekkeler Es 49

7547 ST Enschede