‘Onze dienstverlening’


De verschillende diensten die Reparaad biedt, vallen binnen het totale technisch beheer en onderhoud van uw vastgoed/huisvesting. Dit kan afhankelijk van de behoefte van u als opdrachtgever een enkelvoudige service dan wel het totale full service concept zijn.

Met de keuze voor Reparaad als uw partner zijn verschillende rollen mogelijk. Wij kunnen u adviseren en beleidsmatig ondersteunen bij het beheer van uw vastgoed/huisvesting. Wij kunnen met de opzet en uitwerking van een onderhoudsplanning ook operationeel inhoud geven aan uw visie en beleid.

Als samenwerkingsmodel is het ook mogelijk om de regie, toezicht en uitvoering van het onderhoud geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Dit kunnen wij voor u verzorgen met eigen medewerkers maar ook samen met uw medewerkers.

Wat betreft enkelvoudige service zijn er met de keuze voor Reparaad vele mogelijkheden met betrekking tot reparatie onderhoud (ad hoc) dan wel planmatig onderhoud (preventief en projectmatig).

 

figuur_diagram

Service Center


De veelheid van vragen en verzoeken van uw organisatie en uw klanten, stelt specifieke eisen aan de inrichting van een service organisatie. De kracht van ons full service full service concept, is mede gebaseerd op het bieden van ‘één loket’ voor het totale onderhoud van uw vastgoed.

Daarom staat ons Service Center centraal in onze dienstverlening.

Het Service Center van Reparaad houdt zich bezig met het aannemen en afhandelen van alle service- en reparatieverzoeken van huurders c.q. gebruikers. Maar ook verzoeken vanuit uw organisatie worden daar afgehandeld en gepland.

Hiermee heeft Reparaad voor u en uw huurders c.q. gebruiker 24 uur per dag, 365 dagen per jaar  één aanspreekpunt. Hiermee bent u en uw klanten ontzorgd en is de bereikbaarheid en continuïteit te allen tijde gegarandeerd.

 

 

Reparaad Enschede

Twekkeler Es 49, Enschede

Tel. 085 - 0092600

E-mail: info@reparaad.nl

Plan route

Reparaad BV

Vierde Broekdijk 39a

7122 JD Aalten

Plan route

Postadres

Reparaad BV

Twekkeler Es 49

7547 ST Enschede